Televízió javítás és antenna szerelés

Ne Dobd Ki Alapítvány

Ne Dobd Ki Alapítvány

Bemutatkozás

Tv szerelőként a heti rendszerességgel hozzám intézett kérdések megválaszolása után - hogy: “Van egy feleslegessé vált, de még működő televízióm, mit csináljak vele?” -, 2012-ben felkerestem a Heim Pál Gyermekkórházat, és ezzel elkezdődött a rendszeres tv adományozás. Majd az évek múlásával - s egyre több egészségügyi Intézmény ellátása után - 2018-ban időszerűvé vált egy szervezettebb forma, a Ne Dobd Ki Alapítvány létrehozása.

Az Alapítvány célja: A felajánló számára már felesleges, de mások számára még megfelelő, hozzánk eljuttatott működő vagy működésképtelen elektronikai eszközök, főként televíziók átnézés és javítás után magyarországi egészségügyi Intézményekbe való adományként történő eljuttatása.

A szervezet nyilvántartási száma: 13-01-0003918
A szervezet adószáma: 18947472-1-13
Bankszámlaszám: 12021006-01623515-00100000
Székhely: 2144 Kerepes, Szabadság út 170.

A rendkívül gyors technikai fejlődésnek köszönhetően,megfelelve a magasabb technikai elvárásoknak 2018-tól egyre nagyobb darabszámban adományoztunk LCD, LED televíziókat. Viszont 2020-tól már képcsöves (hagyományos) televíziót, akár működő készüléket sem veszünk át.Megértjük az általunk adományozottak igényét, azt, hogy a nagyobb méretű (lapos) készülékek jobban láthatóak egy kórteremben, illetve a régi nagy, dobozos készülékek nagy helyet foglalnának így a régi (képcsöves) készülékek iránti igény hiányában az átvételüket teljes mértékben befejeztük.A továbbiakban már csak LCD, LED televíziókat fogadunk és veszünk át adományként.

A karitatív tevékenységünkhöz szükséges anyagi forrást, mely a javítóanyag, illetve a kiszállítás üzemanyag költségét fedezi, adományokból próbáljuk biztosítani. Folyamatosan keressük azon magánszemélyeket, cégeket, akikben szimpátiát kelt környezettudatos tevékenységünk és azon túl, hogy egyetértenek hasznos munkánkkal, anyagilag is segítik azt. Kérem, ha Önnek is módjában áll, hogy anyagilag támogasson minket, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

Bankszámlaszáma: 12021006-01623515-00100000 Ne Dobd Ki Alapítvány
Keressük partnereinket, akik akár hosszabb távon, havi rendszerességgel támogatnának munkánkban.

Bármely típusú LCD, LED tv készülékeket szívesen veszünk át adományként, legyen az akár összetört vagy nem működő a készülék. Kérem, mielőtt elindulna hozzánk adományozandó készülékével, előtte telefonon mindenképpen egyeztessünk időpontot. Telefonon munkanapokon nyitvatartási időben vagyunk elérhetőek. Készülék átvételére is túlnyomó részben akkor van lehetőségünk. Egyeztetés nélkül hozzánk csak akkor hozzon készüléket, ha Önnek adott esetben nem okoz problémát, ha átvétel hiányában azt vissza is kell vinnie.

Köszönet azon felajánlóknak, akik ezidáig hozzám hozták el megunt, vagy feleslegessé vált készüléküket, ezzel is csökkentve az elektronikai hulladék mennyiségét, ugyanakkor másnak örömet okoztak egy megjavított és adományba adott tv-vel.

Ellenbacher Attila
Ne Dobd Ki Alapítvány Kurátora