Televízió javítás és antenna szerelés

Földi digitális antenna szerelése

Földi digitális antenna szerelése

Antenna szereléssel az 1990-es évek óta foglalkozunk, de a magyarországi földfelszíni digitális átállás – amely 2012-ben kezdődött – számunkra is új kihívást jelentett. Új fogalmakkal, új eszközökkel, modern műszerekkel kellett megismerkednünk a gyakorlatban is. Mindenki számára egy új korszak kezdődött a televíziózásban és az antenna szerelésben egyaránt. Az átállás kapcsán több száz antennát telepítettünk. Majd ezután azokra a megkeresésekre is jutott időnk, hogy "kollégák" által műszer nélkül "beállított" antennákat is megjavítsuk, ami a megrendelőnek nem akart működni. A digitális vétel esetén az antennát precízen beállítani műszer nélkül képtelenség, vagy csak véletlenül lehet eltalálni, de ebben a szakmában és a mi szolgáltatásunkban találgatásnak nincsen helye. Minden időjárási körülmények között jól működő antennát csak ehhez megfelelő műszerrel lehet tökéletesen beállítani, ezért érdemes igazi szakemberre bízni.

Elképzelhető, hogy talál nálunk egy olcsóbb embert, aki Önnek felszereli az antennát, beállítja azt műszer nélkül, de ilyenkor nagy az esélye annak, hogy végül minket fog hívni kijavítani a szakszerűtlen munkát. Tehát, ha szakemberrel szeretné földi digitális antennáját felszereltetni vagy a hibásan üzemelő antennát megjavíttatni, forduljon hozzánk bizalommal. Mi ha kimegyünk Önhöz telepíteni, nem kérünk létrát, fúrógépet, sem csavarhúzót, csak a padlásra, vagy a tetőre vezető utat kell megmutatnia.

A többit bízza ránk! Vállaljuk egyedi, illetve kisközösségi antennák, antenna rendszerek telepítését vagy javítását, bővítését.

Ellenbacher Attila, műszerész